Az év egyik kiemelkedő hazai autósport-eseményén, a Hungaroringen versenyez a WTCC-mezőny a hétvégén, benne Michelisz Norbert és csapata, a Zengő Motorsport, a Honda gyári csapata (Gabriele Tarquini és Tiago Monteiro), valamint a túraautós mezőnyben idén bemutatkozó Citroën Racing is. 
A Hungaroring lassú és közepesen gyors kanyarjai kedveznek a Honda Civic WTCC-nek, amit a japán gyártó első, második és harmadik helye bizonyít a pénteki teszten.  
Michelisz Norbert az ötödik helyez zárt, fél másodpercen belül az éllovas Tarquinihez képest. A magyar versenyző a Hungaroringen válaszolt a rally.cafeblog.hu kérdéseire. 
Vasárnap felrobban a Hungaroring 1
Honnan indultatok, és hol tart jelenleg a Zengő-csapat?
Michelisz: Hátránnyal indultunk, de úgy gondolom, nagyon jó irányba állítottuk az autót a hungaroringi hétvégére. Iszonyatosan jó érzéssel tölt el, hogy a négy Honda az első öt közé tudott kerülni a mai tesztelésen, ami igazából még csak egy erőfelmérő. Tudom, hogy a többiek (a hondás márkatársak -a szerk.) előttem tartanak egy kicsit, de figyelembe véve a körülményeket úgy látom, hogy ha az erőviszonyok így maradnak, akkor bármi elképzelhető a hétvégén. Idén még nem kezdtük ilyen biztatóan egyik versenyhétvégét sem.
Kíváncsi vagy az interjú többi kérdésre is? Akkor KATTINTS IDE! 
Michelisz Norbi elárulja milyen érzés újra itthon versenyezni.