Haniyyah Barnes és szomszédja még évekkel ezelőtt megállapodott abban, hogy előbbi családja nyugodtan parkolhat a szomszéd autóbeállójában. A dolog békésen működött is 2011. augusztus 26-i g, amikor egy Barneséknál vendégeskedő rokon autóját elállta a szomszéd kocsija. Ahelyett azonban, hogy bekopogtak és megkérték volna, hogy álljon el, Barnes berúgta szomszédja ajtaját, beviharzott a házba, és üvöltözni kezdett a 23.30-kor már lefekvéshez készülődő, megdöbbent nővel. 


A megtámadott szomszéd kiskutyája, a Honey Bee (Méhecske, jobbra) névre hallgató si-cu rögtön gazdája védelmére kelt, és megugatta a betolakodót. Barnes azonban nyakon ragadta az ugrándozó kutyát, és kimasírozott vele a házból. Szomszédja folyamatosan könyörgött, hogy engedje el kutyáját, ám ő ehelyett kidobta azt a forgalomba, ahol szinte azonnal halálra gázolták a kétéves, mindössze kétkilós állatot. 
A jelenetnek tanúja volt egy, a közelben várakozó, szolgálatban lévő rendőr, aki a kegyetlen tettet látva azonnal letartóztatta Barnest. 
A hét elején megtartott tárgyaláson Barnes bűnösnek vallotta magát betörés, állatkínzás és lopás vádjában. Ügyvédjével abban bíznak, hogy ennek fejében a New Jersey államot képviselő vád beéri a kialkudott, hat év letöltendő börtönbüntetéssel. Az ítélethozatal időpontja július 14. A vádalku részeként Barnes 2600 dollár (575 000 Ft) kártérítést fizet az áldozatnak, továbbá tíz éven át nem tarthat és vásárolhat állatot, illetve nem élhet egy háztartásban állatokkal. Emellett dühkezelési, valamint kábítószer- és alkoholproblémákon segítő terápiára is kötelezték.
Rossz szomszédság, török átok, de amit Washington államban művelt egy férfi a szomszédjával, az minden határon túlmegy. A részleteket a képre kattintva olvashatod.
Halállal végződött a parkolási vita 3

Halállal végződött a parkolási vita 4