Nyolc éven keresztül élt vissza tanítványai bizalmával az a brit zeneiskolai tanár, akit most, hat évvel az utolsó állítólagos eset után állítottak bíróság elé egykori áldozatai. Minden alkalommal autóját használta a kalandokra, másfél-kétórás kirándulásokra vitte a lányokat a környéken. Rendszerint simogatta és megcsókolta őket, de legalább egyikükkel közösült is; mint később a lány elmondta, tanárja autójában vesztette el a szüzességét. 

A tanár most kiskorúak vétségére elkövetett, hétrendbeli szexuális támadás vádjával áll a bíróság előtt. Volt olyan tanítványa, akinek futballmérkőzés közben megcsavarta egy mellbimbóját, majd amikor az panaszkodott, a tanár annyit mondott: azt hittem, az egyik fiú az. 
Nagy-Britanniában 2003 óta számít büntetendő cselekménynek, ha egy bizalmi helyzetben lévő felnőtt 18 év alatti fiatallal létesít bármilyen szexuális jellegű kapcsolatot. A most 39 éves Christopher Dunn azonban 2008-ig folytatott viszonyt diákjaival. Egy tavalyi interjúban azzal védekezett: a zeneiskola közösségi szervezet, nem konkrét iskola, ezért rá nem vonatkozik a korlátozás.
Nem csak a tanároktól kell félteni gyerekeinket: egy családanya legjobb barátnőjének 12 éves kisfiát csábította el autója hátsó ülésén.

Autójában vette el diákja szüzességét a tanár 1