A dubaji szabálysértési bíróság tegnapi tárgyalásán házasságon kívüli nemi érintkezésért két hónapnyi börtönbüntetésre, alkoholfogyasztásért pedig ezer dirhamos (61 000 Ft) bírságra ítélt egy osztrák nőt, aki az Emírségekben turistáskodva részegen szeretkezett egy idegen férfival. 

Ilyet láttunk már korábban, az arab országok nagyon nem szeretik az ilyesmit. A büntetés letöltését rendszerint kiutasítás követi – kivéve persze, hogy ebben az esetben a nő már rég elhagyta az Emírségeket, és hazatért Bécsbe, így a tárgyaláson sem vett részt. 
Leüli viszont a hatvan napos elzárást, és utána mehet isten hírével az országból alkalmi partnere, egy 27 éves jemeni bankár. 
A férfi tagadta bűnösségét. Állítása szerint ugyan felajánlotta a nőnek, akivel előző este találkozott először egy bárban, hogy 1200 dirhamot (73 ezer Ft) fizet neki, ha hajlandó vele lefeküdni, és neki is vetkőztek a férfi autójának hátsó ülésén, ám ekkor megcsörrent a nő telefonja, és ő dolga végezetlenül elviharzott azzal az 500 dirhammal (30 000 Ft), amit a “részteljesítésért ” kapott. 
Egészen máshogy adta elő a sztorit a nő: tényleg szeretkezni készültek, de az egészhez semmi kedve nem volt, viszont nem tudott távozni, mivel a férfi lefogta őt a hátsó ülésen – azaz gyakorlatilag megerőszakolta őt. Hogy valóban megtörtént-e az aktus, nem rémlett neki. Pénzről sem tudott, arra viszont tisztán emlékezett, hogy egy csapat férfi, látta, amint a luxushotel parkolójában kiszáll a bankár kocsijából; ezek a férfiak hívták rájuk a rendőrséget. 
A csak nevének kezdőbetűivel, I.F.-ként emlegetett, 26 éves nőnek jelentkeznie kell az osztrák hatóságoknál, és új tárgyalást kérni, amennyiben nem szeretne visszatérni az Emírségekbe, és letölteni a börtönbüntetést.
Dubajban a hormonok, Oroszországban valami egészen más veti szét az autók hátsó ülését. Nézd csak – videó a képre kattintva!

Börtönbe megy a pénzért szexelő turista 1
Börtönbe megy a pénzért szexelő turista 2

Börtönbe megy a pénzért szexelő turista

Börtönbe megy a pénzért szexelő turista

Börtönbe megy a pénzért szexelő turista 5
Börtönbe megy a pénzért szexelő turista 6
Fotó megosztása:
Börtönbe megy a pénzért szexelő turista 7