A raliban eltöltött tíz páratlanul sikeres év után a Citroën 2014-től a túraautó-világbajnokságban is kipróbálja erejét. A bemutatkozás eddig jól sikerült, és ez a márka magyarországi tevékenységére is hatással van, hiszen május 3-án és 4-én a Hungaroringre érkezik a WTCC mezőnye, köztük a három C-Elysée WTCC.

Citroën C-Elysée a túraautó világbajnokságon! 1
Citroën C-Elysée a túraautó világbajnokságon! 2

Citroën C-Elysée a túraautó világbajnokságon!

Citroën C-Elysée a túraautó világbajnokságon!

Citroën C-Elysée a túraautó világbajnokságon! 11
Citroën C-Elysée a túraautó világbajnokságon! 12
Citroën C-Elysée a túraautó világbajnokságon! 13
Citroën C-Elysée a túraautó világbajnokságon! 14
Citroën C-Elysée a túraautó világbajnokságon! 15
Citroën C-Elysée a túraautó világbajnokságon! 16
Citroën C-Elysée a túraautó világbajnokságon! 17
Citroën C-Elysée a túraautó világbajnokságon! 18
Fotó megosztása:
Citroën C-Elysée a túraautó világbajnokságon! 19 A márka hazai képviselői azon dolgoznak, hogy a magyarországi verseny a Citroën-rajongók és az autósport összes magyar kedvelője számára emlékezetes élmény legyen.
Ezért április 26-ig minden olyan érdeklődő, aki tesztvezetésre jelentkezik bármelyik magyarországi Citroën márkakereskedésben, a próbaút után egy kétnapos belépőt kap a Hungaroringre. 

Citroën C-Elysée a túraautó világbajnokságon! 20

A Facebookon is aktív a márka: a Citroën Magyarország oldalán elérhető Citroën WTCC alkalmazásban nem csupán a saját háza tájával foglalkozik, hanem a teljes szezon legfontosabb tudnivalóit is közli, sőt egy hónapokon átívelő, komoly tétre menő játékot is meghirdet. A WTCC-TOTÓ-ban minden egyes verseny 3. időmérőjének, valamint első és második versenyfutamának hármas befutóját kell megtippelni.

Minden verseny után – sorsolás keretében – Citroën Racing ajándékcsomagok találnak gazdára, aki pedig a szezon végén a legközelebb jár az igazsághoz, az akár egy kétszemélyes all inclusive utat is nyerhet a 2015-ös szezon marrákesi versenyére.