Még ha mostanra teljesen kínainak számít is, Anglia nem felejtette el régi, dicső gyermekét: az MG szeretettel látott, sőt, helyben készülő vendég egykori hazájában. Az idei évet különösen jól indította a szigetországban a márka: az első negyedévben közel hatszor annyi autót adtak el, mint tavaly, ami elsősorban a frissen bevezetett MG3 kisautónak és a középkategóriás MG6 új dízelmotorjainak köszönhető. 
Inkább a presztízs, mint az eladások növelése motiválhatta a most leleplezett Dynamo elektromos tanulmány, amelyet a márka Longbridge-i tervező- és fejlesztőközpontjában alkottak meg. Pedig a 3,57 méter hosszú autócska remek paraméterekkel bír ahhoz, hogy ideális városi járgány váljon belőle: villanymotorja 115 Nm forgatónyomatékkal gyorsítja 5,3 másodperc alatt … na nem százra, de ötvenre az egytonnás autót. 
A motor legnagyobb teljesítménye 70 lóerő, így vélhetően kényelmesen 100 fölött száguldhatunk vele, hatótávolsága 80 km. Az akkumulátorok félóra gyorstöltéssel 80 százalékos szintre hozhatók – egyszóval semmi különös újdonságot nem hoz a villanyautók piacára, de viszonylag jól néz ki, és ha az MG egyéb termékeinek igen kedvező árszabásából indulunk ki, várhatóan viszonylag megfizethető lesz. 
Más kérdés, hogy a kontinentális Európában aligha találkozhatunk vele.