Az egész akkor kezdődött, amikor egy fiatal nő, bizonyos Christina Hines április 15-én, kedden hajnalban ötven dollárt (kb. 11 000 Ft) hagyott egy floridai benzinkút pultján. A kútkezelő nem borravalónak, hanem figyelmetlenségnek tekintette a dolgot, ezért megpróbálta visszaadni a nőnek a pénzt, ám mire kiért a kútoszlophoz, a nő elviharzott. 

Ekkor azonban befutott a töltőállomásra egy rendőr, akit a kutas megkért, ugyan vigye már a nő után a pénzt. A járőr ezt előzékenyen meg is tette, ám mielőtt megállította volna, rutinból lekérdezte a rendszámot. Kiderült, hogy a sofőrnek bevonták a jogosítványát, és körözést adtak ki ellene. 
A rendőr azonnal felkapcsolta fényhídját és szirénáját, mire Hines kisasszony gázt adott, és hosszú kilométereken át menekült a hatóság elől. Megpróbálták szöges akadállyal megállítani, de két defektes kerékkel is tovább hajtott, sőt, lerázta üldözőit; végül egy lakóparkba érve fogták el. 
Ekkor az is nyilvánvalóvá vált, hogy a nőnek az érvénytelen jogosítvány volt a legkisebb gondja: autójából fecskendők, valamint heroin került elő, úgyhogy a napfelkelte már a helyi fogdán érte a fiatalasszonyt.

Biztos meggondolja, hogy adjon-e a jövőben nagyobb borravalót. Ti persze adjatok, ha nem köröz a rendőrség és elégedettek voltatok a szolgáltatással.

Arról nincs hír, hogy visszakapta-e a pénzét.
Szerencsésnek mondható minden autós üldözés, aminek a végén mindenki életben marad. Az alábbi fotón látható Los Angeles-i háborús veteránnak nem volt ilyen szerencséje…
Az év legbizarrabb autós üldözése 1
Az év legbizarrabb autós üldözése 2

Az év legbizarrabb autós üldözése

Az év legbizarrabb autós üldözése

Az év legbizarrabb autós üldözése 5
Az év legbizarrabb autós üldözése 6
Fotó megosztása:
Az év legbizarrabb autós üldözése 7