Eric Beasley tanítványai szerint jó fej, laza, szerethető tanár volt – azt persze senki nem gondolta volna róla, hogy ennyire hajlandó barátságot kötni tanítványaival. 

A Zion Lutheránus Keresztény Iskola parkolójában még április elsején lett figyelmes egy belülről elponyvázott ablakú személyautóra egy, az iskolát ellenőrző rendőr. Amikor odalépett és kinyitotta az ajtót, a ruháit villámgyorsan magára kapkodó, 24 éves biológiatanárt, valamint egy deréktól lefelé meztelen, 14 éves lányt, az iskola tanulóját találta az elsötétített autóban. 
Mivel nem volt értelme tagadni, a tanár bevallott mindent: február 14., azaz Valentin-nap óta randevúzott kilencedikes tanítványával, és több alkalommal szeretkeztek is a férfi autójában, illetve lakásában. Emellett az iskolában, tanítási időben is csókolóztak. 
A szülőket, diákokat és kollégákat egyaránt sokkolta a hír. A rendőrség azonban további, súlyosbító bizonyítékokat is talált: Beasley telefonján olyan fényképeket fedeztek fel, amelyek őt ábrázolják önkielégítés közben; ezeket a képeket elküldte tanítványának. 
A bíróság 92 ezer dolláros (20,5 millió Ft) óvadékot állapított meg az ügyben. Beasley jelenleg fizetés nélküli szabadságon van, egyes hírek szerint az iskola nem tart rá igényt a későbbiekben.
Olvastad? Életveszélyes divat a vezetés közben, mobiltelefonnal készített önarckép!

Egyházi iskola tanára rontotta meg a diákját 1