Pár nappal ezelőtt töltötte fel a facebookra Michelisz Norbi az új idényre készült bukósisakját, ami nagyon vagányra sikeredett. A bejegyzéshez a következőt írta a WTCC pilóta: “Szerintem jó lett! Nektek tetszik? A dizájnért és festésért köszönet Barth Júliának és Mike Tamásnak.” 
Na, milyen? 
Piszok jól néz ki Michelisz új sisakja 3
Piszok jól néz ki Michelisz új sisakja 4
Norbi ezen a hétvégén, a marokkói Marrakesh utcáin kezdi meg a Túraautó Világbajnokság 2014-es szezonját, amire új autót is kapott. A csapatnak nem lesz könnyű dolga, a 380 lóerős teljesítmény (1,6-os turbómotor), a lényegesen nagyobb leszorítóerő és az új futómű-geometria még inkább megkövetelik a precíz beállításokat és a hatékony csapatmunkát.
Piszok jól néz ki Michelisz új sisakja 5
A pilóta eddig 200 kilométert tudott autózni az új Civic-kel, nem igazi teszt volt, inkább ellenőrzés, hogy kiderüljenek az esetleges hibák. “Hatalmas köszönettel tartozom a támogatóimnak, hogy idén is lehetőségem van rajthoz állni a bajnokságban. A holtszezon feszült várakozása után végre lehetőségem volt kipróbálni idei versenygépemet: az első benyomások pozitívak, de nem számítok könnyű szezonra. Ahogy eddig, idén is mindent megteszek majd a sikerért!” – mondta Michelisz
Piszok jól néz ki Michelisz új sisakja 6
Innen is sok sikert kívánunk Norbinak a hétvégére, és nagyon várjuk a májusi, magyar futamot, ami a Hungaroringen lesz.
"Esti hangulatkép Marrakechből." - Ezt a képet nemrég osztotta meg Norbi a közösségi oldalán.

“Esti hangulatkép Marrakechből.” – Ezt a képet nemrég osztotta meg Norbi a közösségi oldalán.