Igényes részletekkel, elegáns kidolgozással, modern infotainment-megoldásokkal és intelligensnek mondott, rugalmas üléskoncepcióval lépett színre Milánóban a Ford S MAX Vignale Concept, a márka prémium útkeresésének második eszköze. 

Miután tavaly felvázolták, és jövőre végül kereskedelmi forgalomba is vezetik a Mondeo Vignalét, most a családi egyterűn van a sor. A milánói bútorkiállítás uralkodó trendjei köszönnek vissza az autón, a különleges, rózsás fényű karosszériaszíntől a luxus visszafogott, de mindenből a legjobbat alkalmazó megnyilvánulásáig. A beltérben állítólag az aktuális férfiruha-divat érvényesül, a modern vonalaktól a kézzel kidolgozott kárpitokig. 
Luxus családi busz a Fordtól 1
Luxus családi busz a Fordtól 2

Luxus családi busz a Fordtól

Luxus családi busz a Fordtól

Luxus családi busz a Fordtól 11
Luxus családi busz a Fordtól 12
Luxus családi busz a Fordtól 13
Luxus családi busz a Fordtól 14
Luxus családi busz a Fordtól 15
Luxus családi busz a Fordtól 16
Luxus családi busz a Fordtól 17
Luxus családi busz a Fordtól 18
Fotó megosztása:
Luxus családi busz a Fordtól 19
Mint korábban már beszámoltunk róla, a Vignale program nem csak a termékről, hanem a magasabb minőségű szolgáltatásról is szól; személyes kapcsolattartással, az ügyfél időbeosztásához igazodó munkavégzéssel, sőt, házhoz szállítással. A Ford ezt a prémium szolgáltatáscsomagot a későbbiekben állítólag teljes termékpalettájára ki szeretné terjeszteni; hátterében az a megfigyelés áll, hogy bizonyos modellek vásárlói akár ötven százalékban a legmagasabb felszereltségi szintet választják, és 10-15 százalékuk akár ennél is menne feljebb, ha lehetne.
Luxus családi busz a Fordtól 20
Dizájndíjas táskaszett is tartozik a luxusbuszhoz
Luxus családi busz a Fordtól 21
Luxus családi busz a Fordtól 22