A nagy különbség a kerékpárosok, motorosok és autósok között, hogy előbbiek minden pillanatban milliméterre pontosan tudatában vannak annak, hogy pontosan merre áll, hova tart az első kerekük, míg az autós csak sejtheti, de nem láthatja a kormányzott kerekek pozícióját. 
Láthatatlan autó a Land Rovertől 1
Láthatatlan autó a Land Rovertől 2

Láthatatlan autó a Land Rovertől

Láthatatlan autó a Land Rovertől

Láthatatlan autó a Land Rovertől 5
Láthatatlan autó a Land Rovertől 6
Fotó megosztása:
Láthatatlan autó a Land Rovertől 7
Ezen szeretne változtatni új fejlesztésével a Land Rover. A hűtőrácsban elhelyezett kamera az autó előtti és alatti talajról ad közvetítést, egyenesen a szélvédőre kivetítve (head-up display) a képet. A technológia egyértelmű segítséget nyújthat a meredek emelkedőn haladó vagy kövek között botladozó terepjárósnak – de városi közlekedésben is számtalan felhasználási területe adott a rendszernek, a precíz parkolástól kezdve az autómosóba történő, pontos beállásig. 
A kamera egyébként nem csak az autó előtt és alatt lévő terepet, de az első kerekek helyét és irányszögét is megjeleníti, így segítve a manőverezést. A technológia az április 16-án rajtoló New York-i Autószalonon színre lépő Discovery Vision Concept fedélzetén mutatkozik be.
a videó a hirdetés után indul