A nyolcvanas évek kultikus filmje, a Tron azt a kérdést feszegette, belebújhatunk-e egy számítógépes programba. A Toyota 2014-ben megadja a választ: igen, legalábbis bizonyos körülmények között. 

A Toyota GT86-hoz kínált, új adatrögzítő berendezés tárolja a gyorsulási és fékezési adatokat, a kormányszöget, a sebességváltó kezelését, a motorfordulatszámot és a sebességet. Eddig rendben is van, csakhogy utána a GPS-adatokkal összefésült információkat képes szinkronizálni a PlayStation3 konzollal, és a valód körélményt megjeleníteni a Gran Turismo 6 játékban. Így egyrészt kielemezhetjük vezetési stílusunkat, másrészt összemérhetjük valós önmagunkat virtuális önmagunkkal, vagy egy szintén rögzített profi pilóta megoldásaival. 
Az alkalmazás persze csak akkor működik, ha a megfelelő versenypályán rögzítjük azokat a bizonyos adatokat. Ez egyelőre a Fuji Speedway, a Tsukuba Circuit 200 és a Suzuka-i körpálya esetében működik – magyarul ha valaki nem Japánban él, nem sok használt veszi a 20 000 forint körüli összegért kínált lehetőségnek.