Michelisz Norbert és a Zengő Motorsport idén is a MOL-csoport támogatásával vág neki a túraautó-világbajnokságnak, az új köntösbe bújtatott Civic kétségkívül nagyon mutatós. A csapatnak nem lesz könnyű dolga, a 380 lóerős teljesítmény (1,6-os turbómotor) , a lényegesen nagyobb leszorítóerő és az új futómű-geometria még inkább megkövetelik a precíz beállításokat és a hatékony csapatmunkát.

Ezzel a Hondával villoghat idén Michelisz 1
Ezzel a Hondával villoghat idén Michelisz 2

Ezzel a Hondával villoghat idén Michelisz

Ezzel a Hondával villoghat idén Michelisz

Ezzel a Hondával villoghat idén Michelisz 7
Ezzel a Hondával villoghat idén Michelisz 8
Ezzel a Hondával villoghat idén Michelisz 9
Ezzel a Hondával villoghat idén Michelisz 10
Fotó megosztása:
Ezzel a Hondával villoghat idén Michelisz 11
A 2014-es szezon a jövő héten kezdődik a jól ismert marokkói utcai pályán, a hazai közönség május első hétvégéjén találkozhat élőben Michelisz Norberttel a Hungaroringen. A pilóta eddig 200 kilométert tudott autózni az új Civic-kel, nem igazi teszt volt, inkább ellenőrzés, hogy kiderüljenek az esetleges hibák.
Ezzel a Hondával villoghat idén Michelisz 12
“Hatalmas köszönettel tartozom a támogatóimnak, hogy idén is lehetőségem van rajthoz állni a bajnokságban. A holtszezon feszült várakozása után végre lehetőségem volt kipróbálni idei versenygépemet: az első benyomások pozitívak, de nem számítok könnyű szezonra. Ahogy eddig, idén is mindent megteszek majd a sikerért!” – mondta Michelisz.

Szükség is lesz a pilóta tehetségére és a csapat tudására, hiszen idén a Citroen gyári csapattal indul a WTCC futamokon. A francia csapat a teszteken mutatott tempó alapján, abszolút favoritnak számít.