Március elején sikeresen teljesítette a Guinness minden előírását, és 187,6 km/óra átlagsebességgel hivatalosan is a világ leggyorsabb fűnyírójává lépett elő a Honda ezer köbcentis motorkerékpár-motorral hajtott, félelmetes szörnyetege. 

A Mean Mower (gonosz fűnyíró) ötlete a brit Top Gear autós kiadvánnyal és TV-műsorral közösen született meg: a Hondának kapóra jött, hogy demonstrálja innovatív vénáját, Jeremy Clarkson stábja pedig örült, hogy ismét valami eszement dolgot vezethetnek. 
A Honda gyári versenyistállóinak bevonásával megtervezett és létrehozott fűnyírónak valójában nem sok köze van a megjelenéséhez modellt álló HF2620 traktorhoz: borítópaneljeit üvegszálas kompozitból formálták meg, alattuk vadonatúj csőváz feszül, a sportblokkhoz szekvenciális sebességváltó csatlakozik. A fűgyűjtő zsák nem csak stíluselem: ebben helyezkedik el az üzemanyagtartály, az olajhűtő és a másodlagos vízhűtőkör. 
A Guinness előírja, hogy a leggyorsabb fűnyíró címre pályázó szerkezetnek valóban kell tudnia füvet nyírni. Ezt a feladatot hagyományos kések helyett egy gyorsan forgó, 3 mm-es acélszállal oldja meg a Mean Mower, akár 24 km/óra sebességnél. 
Száznyolcvan fölött, fűnyíróval 3
Ezek után már tényleg csak a rekordkísérlet volt hátra: az előírások szerint egy órán belül kétszer, ellentétes irányban futotta meg a távot a fura Honda, a két futam átlaga pedig 187,6 km/óra lett, alaposan felülmúlva a korábbi, 141, 35 km/órás rekordot.