Mint oly sok minden más az életben, a tuning is szélsőséges formáiban az igazi: vagy legyen finom, elegáns és visszafogott, vagy üssön akkorát, hogy megreped tőle a frissen lerakott aszfalt. A Prior Design alkotásait általában inkább kiszámíthatónak, mint meghökkentőnek mondanánk, ez a grafika azonban arról tanúskodik, bőségesen szorult kreativitás a német urakba. 
Szerinted jó ötlet pickupot faragni sportkocsiból?
Ha merevebb és könnyebb lesz tőle, felőlem babakocsit is építhetnek belőle.
100% (1)
Ízléstelen, kivagyi, értelmetlen...
0% ()
Ez a legnagyobb királyság
0% ()
Na tessék, pont egy ilyenen dolgozunk éppen...
0% ()
Az El Camino műfaját tökéletesen emuláló konverzió egy BMW M6 Coupéból építene csekély használati értékkel bíró, viszont elképesztően látványos haszon(talan)járművet.

Ezzel a koncepcióval ugyan alapvető értékrendjét rúgja ágyékba a német stúdió (bár végső soron jelmondatuk, az ‘exclusive aerodynamics’ úgy is értelmezhető, hogy egyetlen más M6-osnak sincs ilyen csapnivaló közegellenállása, mint ennek), de amire harap az ügyfél, azt meg kell építeni, nincs mese.

Márpedig biztosra vehető, hogy az arab világban, esetleg Oroszországban több tucat ilyen eszement platósra volna kereslet. 

BMW pick-up? Nem áprilisi tréfa… 1
Az eredetileg a gyár belső tréfájaként megszületett ötlet egyébként más formában már életre kelt: miután 2011. április elsejére egy M3-ast faragtak át photoshopban a vicces kedvű bajorok (lásd fent), tavaly ősszel a BMW M3 pickup hús-vér példányát filmezték le egy driftversenyen.