A motortuningra várni kell – ha jön egyáltalán -, de addig is itt van nekünk az Active Tourer M Sport, a dinamikus stílusjegyekkel dögösített kompakt buszlimuzin. 

A pakk a fényképek tanúsága szerint aerodinamikai kiegészítőket, fényes fekete hűtőmaszkot, sportos hangolású, 10 mm-rel ültetett futóművet, valamint 17 vagy 18 colos keréktárcsákat tartalmaz. 
Az utastérben bőr sportkormány, egyedi kárpitozású sportülések, sötétszürke tetőkárpit és M-jelzésű ajtóküszöbök teremtenek izgalmasabb hangulatot. 
Sportterű: M-csomag a BMW kisbuszához 2
A sportcsomagos Active Tourer a hónap elején, a genfi autószalonon megmutatta magát; hivatalos fotók azonban egészen mostanáig nem érkeztek a kocsiról. Az itt látható képek a bmwblog.com-ról származnak, és bár a márka sajtóoldalán még nem láthatóak, nincs okunk kételkedni hitelességükben. 
Mint emlékezetes, a BMW 2 Active Tourer 4,34 méter hosszú, 1,8 m széles, magassága 1,56 méter. Az autó háromféle motorral (1,5 literes, 136 LE; 2.0 231 LE; és 2.0 dízel 150 LE) kerül forgalomba, várhatóan még az év vége előtt.
Sportterű: M-csomag a BMW kisbuszához 3