Vizsgálatot rendelt el a thaiföldi szárazföldi közlekedési hatóság, miután a világhálóra került, és ott elterjedt egy kedden, március 24-én rögzített videó, amin egy nem azonosított pár látható, félreérthetetlen pózban, amint egy turistabusz ablak melletti ülésén szeretik egymást. 

A hatóság vezetője szerint annyit máris sikerült kideríteniük, hogy a járat nem szabályos turistabusz-útvonalon haladt; most arra próbálnak rájönni, ki lehet az üzemeltető. 

Buszjárat fedélzetén a Közlekedési törvény értelmében Thaiföldön tilos szexuális kapcsolatot létesíteni, mivel az zavarhatja a többi utas nyugalmát; az előírást megszegőket akár 5000 baht (35 000 Ft) pénzbírsággal sújtják, valamint közbotrányokozás miatt büntetőeljárást kezdeményeznek ellenük. 
Thaiföldön több mint nyolcszáz buszon üzemel zárt láncú fedélzeti videorögzítő rendszer; a hatóságok most ezek átnézésétől remélnek megoldást. 
Az alábbi film megtekintését csak 18 év feletti olvasóinknak ajánljuk!
A videót elnézve egyébként gyanús, hogy nem spontán aktusról volt szó: a buszon ugyanis a jelek szerint senki más nem utazik a páron kívül, ami a turisztikai szempontból forgalmas márciusban nehezen elképzelhető. Ez persze nem jelenti azt feltétlenül, hogy megjátszották volna az aktust: elképzelhető, hogy csupán barátainak tett egy szívességet a buszsofőr.
Nem először derül ki, hogy a modern szórakoztatóelektroniiai berendezések korában nem létezik magánszféra, és aki átlép egy határt, az majdnem biztosan a weben végzi. A koreai katona által rögzített autós hancúrozás csak a szigorú fegyveres erők gyors közbelépésének köszönhetően nem került fel a világhálóra; nem így annak a sanghaji párnak (vélhetően turisták) a fényképei, akik egy dugóban vánszorgó taxi hátsó ülésén estek egymásnak. A kisteherautó platóján nekivetkőző tinédzserek sztorija inkább vicces, mint korhatáros. Az alábbi képre azonban tényleg csak nagykorú olvasóink kattintsanak, mert ott videofelvételen látható, amint a “ne aludj el a volánnál!” mozgalom legújabb terápiás módszerét gyakorolja egy pár…