Merre keressük?

Budapest nincs igazán eldugva, ha ránézünk egy Magyarország térképre, ott lesz felül, középen, az a nagy színes paca. Autóval sem nehéz megtalálni, csak a táblákat kell követni. Budapest Magyarország fővárosa, sok-sok lakóval, temérdek úttal, nagy forgalommal, rengeteg látnivalóval és változatos dugókkal. 
Menő verdák, dögös csajok: Tuning Show a Hungexpón 1
maps.google.com

Mennyit kell utazni?

Az attól függ, honnan jövünk. Az ország nyugati sarkából 318 kilométer, 3 óra 15 perc az út, délről indulva 238 kilométer 2,5 órás útra kell számítani, Magyarország keleti csücskéből pedig 3,5 órával, 330 kilométerrel lehet számolni. 

Üzemanyag, költségek

A benzinköltség megint attól függ, hogy honnan indulunk a főváros felé. Ha messzebbről indulunk, érdemes a durván háromezres autópálya-matricára is beruházni, mert különben megbolondulunk, mire felérünk, ha pedig Budapesten vagyunk, a fizető parkolást is érdemes beleszámítani a költségekbe. Hogy hol mennyi a díj, itt megtalálható:
Menő verdák, dögös csajok: Tuning Show a Hungexpón 2
Miért éppen Budapest?
Mert igazi autós program lesz itt hétvégén, Autó, Motor és Tuning Show. Mindez a Hungexpo területén, március 21-23. között. (Aki teheti, menjen busszal, metróval, hogy ne kelljen a környéken parkolóhelyet vadászni, aranyáron.) A belépő felnőtteknek 3500 forint, a gyerekjegy 2000. További részletekért ide érdemes kattintani: KATT!

MI MÁR VOLTUNK AZ IDEI AMTS-EN. KATT IDE A KÉPEINKÉRT!

Itt pedig egy kis kedvcsináló videó:

Szállás:

Aki az ország valamelyik csücskéből érkezik, annak nem kell feltétlenül zárás után hazarohannia, Budapesten nem nehéz szállást találni. A sokcsillagos, Duna-parti szállókat most kihagyjuk a felsorolásból, maradjanak a Tuning Show-hoz jobban passzoló, megfizethető szállások. Így csak a X. kerületből válogattunk, itt például már 3200 forintért is megszállhatunk egy éjszakára, itt kicsit többért, a bevásárló központok szomszédságában is lehet aludni, kiállítóknak, notórius expó-látogatóknak pedig itt a show-hoz legközelebbi megoldás.
További szállásajánlatok a képre kattintva jönnek:

Menő verdák, dögös csajok: Tuning Show a Hungexpón 3