Közepesen sikeres NASCAR-pilótából határozottan szánalmas letartóztatottá fejlődött Tyler Walker. Miután a most 35 éves pilótát nyolc évvel ezelőtt, mindössze négy évnyi versenyzés után tiltott szerek használata miatt kirúgták a NASCAR-ból , a kisebb presztízsű, ám jóval látványosabb Sprint Car szériában versenyzett, nem is eredménytelenül. Most viszont legfeljebb ügyvédeinél futja a köröket, hiszen egy éve várja (szabadlábon), hogy megkezdődjön tárgyalása. 

Walkert három államon át üdözte több tucat rendőr, miután gyorshajtás miatt megállították, ám ő úgy döntött, inkább tovább hajt. Végül akkor kapták el, amikor a forgalommal szemben próbált lehajtani az autópályáról. Tucatnyi vádat hoztak fel ellene, az ellenszegüléstől az ittas vezetésen át az utastérben tárolt, nyitott alkoholos üvegig; ráadásul amfetamin-származékokat, marihuánát, valamint kábítószer-fogyasztáshoz szükséges eszközöket is találtak nála. Minden vádpontban ártatlannak vallotta magát. 
Az alábbi videón az üldözés részletei láthatók, ám a rendőrségi vágó megérdemelne egy Arany Málna díjat – nyilván nem a szórakoztatás, hanem a bíróság tájékoztatása volt a célja az anyaggal, de akkor is. 
 
Alább viszont még fénykorában látható Tyler Walker, amikor 2009-ben Sprint Car bajnoki címet szerzett.