Egyes összeesküvés-elméletek szerint a gyorséttermek függőséget okozó anyagokat kevernek az általuk felszolgált ételekbe, hogy minduntalan visszamenjünk, és ott kajáljunk. Ha globálisan ez nem is valószínű, a jelek szerint léteznek olyanok, akiknek nem létezik élet a gyorskaján túl. 
Egy floridai McDonalds békéjét múlt vasárnap hajnalban heves vitatkozás zavarta meg: egy pár azon veszekedett, hogy kaphat-e a nő fagylaltot. Hogy miért ne kaphatott volna, nem tudjuk, mindenesetre a férfi nem engedett. 
Erre a nő abbahagyta a vitatkozást, felkapta a férfi kulcsait és kirohant a parkolóba. Egyenesen az autójukhoz tartott, kezében egy üveg folyadékkal. Ennek tartalmát ráöntötte a kocsira, majd az egészet lángra lobbantotta. 
Miközben a férfi a helyszínre siető emberek segítségével megpróbálta eloltani a lángokat, a nő kereket oldott. Az autót végük a kiérkező tűzoltók oltották el. Bizarr slusszpoénként a férfi ekkor, mintha mi sem történt volna, beült a füstölgő kocsiba, és elhajtott.

A tüzet a jelek szerint sokan tekintik elfogadható végső érvnek. Így gyújtották fel a szabálytalanul parkoló BMW-t Oroszországban, így gyújtotta fel valaki saját otthonát, miután elvették a jogosítványát, és ki tudja miért, de valamiért egy nőt is felgyújtottak a benzinkúton. A legjobb mégis a csóró benzintolvaj története, aki a sikeres lefejtés végén gondolta, rágyújt egy cigire