Március 18-án, kedden reggel bizarr jelenet zajlott a floridai Orlando városában. 

Egy fiatalasszony ötéves kislányával és két barátjával autózott, amikor egy lámpánál odalépett hozzájuk egy nő, és mély férfihangon megkérdezte, elvinnék-e egy darabon. A sofőr erre nem volt hajlandó, erre az ezüst csizmába, kék csíkos ruhába öltözött, hullámos barna parókát viselő transzvesztita hozzájuk vágta a nála lévő üdítőitalt. 
Ez önmagában is sokkoló lehetett, ezzel azonban nem volt vége a történetnek. A női ruhába öltözött férfi ugyanis utánuk eredt, és a lassan mozgó forgalomban utol is érte őket. Szidalmazni kezdte az autó utasait, majd felkapott a járdáról egy betondarabot, és az ablakhoz vágta, majd a lepattanó követ ismét az – ekkor már menekülő – kocsi után hajította. 
“Senki nem sérült meg, de mindent beborítottat a szilánkok, üveg volt a hajunkban, a ruhánkban” – mondta el Corsica Cleveland, az áldozat, akinek kislányát érthető módon rendkívül megviselték az események. 
A támadást egy másik autós felvette mobiltelefonjával, a felvételt átadták a rendőrségnek, akik így pontos személyleírás alapján körözik a körülbelül 170 centiméter magas támadót. 
Nem kevésbé bizarr, ráadásul életveszélyes helyzetet teremtett egy szintén amerikai férfi, aki női ruhában, bedrogozva vezette és törte össze autóját – a hátsó ülésen két kislányával. Hogy mi mindent találtak még nála a rendőrök? Arról jobb nem beszélni…