A nagy-britanniai Coventry városában élő, 46 éves Elena Berek éppen az autóját mosta háza előtt, amikor a sarkon feltűnt a megengedett sebesség kétszeresével száguldó Golf. Fiatal pilótája 110 km/óránál is telefonált, nem csoda, hogy elveszítette uralmát az autó fölött, amely egyenesen a nő téglakerítésének, majd onnan a frissen lemosott autónak hajtott. 

A Chrysler az ütközés hatására a mellette álló autóhoz préselte tulajdonosát, eltörve annak medencéjét. A helyszínre érkező tűzoltóknak csak egyórás megfeszített munkával sikerült kiszabadítani az autóroncsok közé ékelődött asszonyt. 
A vétkes sofőr megpróbált elhajtani a helyszínről, ám autója annyira megrongálódott, hogy végül gyalog menekült, hátrahagyva áldozatát. A rendőrség a viszonylag pontos személyleírás, valamint a hátrahagyott autó alapján várhatóan gyorsan azonosítja az ámokfutót, aki a szemtanúk szerint az ütközést követően is tovább beszélt mobiltelefonján.
Félelmetes, mire képesek az emberek, ha a felelősséget kell elkerülniük. Ez a férfi elképesztő pimaszsággal hagyta cserben áldozatát, míg ez a páros kifosztandó áldozatot látott az úton heverő nőben…

Te szoktál menet közben mobilozni?
Soha, felelőtlenségnek tartom
1% ()
Szoktam, de az ilyen balesetek elbizonytalanítanak
1% ()
Ne csináld már, ennek semmi köze nem volt a mobilhoz, béna volt a sofőr, ennyi
1% ()