Március közepétől a Jászberényi út és a Grassalkovich út egy-egy szakaszát, az Ócsai úton a MÁV-vágányok feletti és a Gyáli-patakon átívelő közúti és gyalogoshidat újítják fel és újrafestik tíz kerületben a kereszt- és a hosszirányú kopott útburkolati jeleket. A munkálatok félmilliárd forintba kerülnek, és várhatóan május 31-éig tartanak.

A Jászberényi utat az Élessarok és a Maglódi út között újítják fel, egyes pontokon a pályaszerkezetet teljesen kicserélik. Az építés idején félpályás útlezárásra kell számítani. A Jászberényi út rekonstrukciójához kapcsolódva 2014 szeptemberétől a kivitelezési munkák folytatódnak a Kőrösi Csoma Sándor út Liget tér és Mádi utca közötti szakaszán.

A Grassalkovich úton a Haraszti úti és az Ócsai úti felüljáró közötti útfelújításban 450 méter hosszon megújul a burkolat, ezen a szakaszon szintén félpályás útlezárás lesz a felújítás ideje alatt. Az Ócsai úti MÁV-vágányok feletti híd felújításakor a híd dilatációs szerkezetének cseréjét végzik el, valamint felújítják a Gyáli patak feletti közúti és gyalogoshidat.

Az útfelújítások mellett a BKK újrafesti a kereszt- és hosszirányú kopott útburkolati jeleket a III., a IV., a VIII., a IX., a XI., a XIII., a XIV., a XVIII., a XIX. és a XXII. kerületben. A kivitelezés általában az éjszakai órákban történik, ezért nem várható jelentősebb forgalomkorlátozás.