Hat éve feküdt autója hátsó ülésén a hulla 2 Titokzatos rejtély bontakozott ki a napokban a Michigan állambeli Pontiac városában: szerdán egy végrehajtás alá vont ház garázsába egy elhagyatott autót, abban pedig egy évek óta aszalódó, női holttestet találtak a hatóságok. A Jeep műszaki vizsgája 2008-ban lejárt, ezért a rendőrök úgy vélik, az egyelőre Pia Farrenkopfként azonosított holttest legalább hat éve lehet a garázsban. A slusszkulcs a gyújtászárban volt, de nem volt elfordítva, így nem valószínű, hogy szénmonoxid-mérgezés végzett a nővel. 

A nőt szomszédai kedves, de magának való emberként írták le, aki időről időre hetekre elutazott otthonról; eleinte alighanem ezért is nem keresték, később pedig úgy gondolták, biztosan elköltözött. Számláit csoportos beszedési megbízással fizette, a bankszámláján lévő, mintegy 54 ezer dollár pedig évekre elegendő fedezetet nyújtott ezekre – amikor a pénz elfogyott, a hitelintézet el akarta árvereztetni a házát, ekkor fedezték fel a hölgy maradványait. 
A hírek ellentmondásosak: egyes beszámolók szerint a holttest mumifikálódott, mások szerint csaknem teljesen elbomlott. A törvényszéki szakértők jelenleg a fogak alapján igyekeznek minden kétséget kizáróan megállapítani a holttest személyazonosságát. 
Pia Farrenkopfnak számos testvére volt, ám a családtagok nem igazán tartottak kapcsolatot egymással. “Évekkel ezelőtt, amikor meghalt édesanyánk, megpróbáltam őt elérni telefonon, de senki nem vette fel.” – mondta a halott egyik nővére, Paula Logan. 
Külön érdekes, hogy a nő háza és kertje kiváló állapotban volt; a jelek szerint a szomszédok időnként levágták a füvet az elhagyatott épület előtt.
Ha nem is évek, de hetek teltek el, mire egy fiatal párt megtaláltak a család garázsában. Romantikus együttlétük tragikusan végződött