Tim Guilfoy iskolája egyik kedvenc tanára volt, tavaly őt választották meg az év edzőjének a körzetben. Most munkanélküliként áll a vádlottak padján, ahová egy kiskorú tanítványával folytatott viszonya juttatta. 

Március elsején, szombaton gyanús járműhöz riasztották a rendőrséget az Indiana állambeli Greenwood városában. A kérdéses pick-up ablakai le voltak fóliázva, így a rendőrök nem láttak be az utastérbe, ezért miután felszólították a vezetőt, hogy húzza le az ablakot, kinyitották az ajtót. Az utastérben egy anyaszült meztelen férfit és egy később kiskorúként azonosított lányt találtak. 
A kérdésre, hogy mit művelnek, a 36 éves férfi magától értetődő természetességgel annyit mondott, szeretkezünk. Azt is elárulta, hogy tanár, a lány pedig a tanítványa. 
Ennyi elég is volt a járőr számára, hogy letartóztassák a 2000 óta a körzetben dolgozó pedagógust. Eredetileg kétrendbeli megrontással vádolták, de a hét elejére kibővítették a vádakat. 
Tim Guilfoy a női golfcsapat közkedvelt edzője volt az iskolában. Házasember, és hogy még pikánsabb legyen a történet, felesége szintén az iskolában dolgozik, adminisztrátorként. 
A csábító tanár tárgyalását júliusra tűzték ki.
Ha megígéred, hogy nem fogod kiskorú diáklányok elcsábítására felhasználni, itt megnézheted, mivel imponálnak szívük választottjának a tuningmesterek Oroszországban.