A huszonegy éves Alexandra Westover azzal fordult a rendőrséghez, hogy egy férfi megerőszakolta őt a legnagyobb dugóban, az autópályán. Részletesen elmondta a történetet: miután kocsija defektet kapott, lehúzódott a leállósávra. Kisvártatva megállt mellette egy fehér furgon, kiszállt belőle egy férfi, és felajánlotta, hogy segít. Némi szöszmötölés után azt kérte a nőtől, adjon oda neki valamit az utastérből, és amikor a nő kinyitotta az ajtót, a férfi belökte, utána mászott és megerőszakolta. 
A floridai rendőrség ennek alapján kiterjedt hajtóvadászatot indított, a lakosság segítségét, szemtanúk jelentkezését kérte. Közben visszanézték a biztonsági kamerák felvételét, de sem a nő autóját, sem az állítólagos incidens nem látták a videón. 
A nyomozás második napján a nő apja telefonált be a rendőrségre, és elmondta, hogy lánya beismerte: csupán kitalálta a történetet, nem volt sem erőszak, sem defekt. 
Az ok? Nem volt kedve bemenni dolgozni a családi üzletbe, viszont magyarázkodni sem akart a boltot vezető nagybátyjának? 
A rendőrség nem hagyta veszendőbe menni a sok munkát, amit az ügyre fordítottak, és hamis tanúzás, valamint valótlan bejelentés miatt eljárást indított a nő ellen. Végső soron a nyomozás letartóztatáshoz vezetett.

Azt gondolod, ebből a helyzetből nehéz jól kijönni? Akkor mit szóljon az a férfi, akit saját felesége lányával kaptak rajta kocsijában, egy iskolai parkolóban – ráadásul más is volt abban az autóban

Olvastad már, hogy Valentin-napon megkéseltek egy papot mert az autóban szexelt? Ha érdekel KATTINTS IDE!