Az ifjabbik Bruce Santee (nyitóképünkön) hivatásos pankrátorként viszonylagos népszerűségnek örvend a maga köreiben. Már csak ezért sem vette könnyedén a floridai Pinellas Park rendőrkapitánysága, hogy Santee egy hőbörgő Facebook-posztban egyik rendőrtisztjük meggyilkolására szólította fel követőit. 

Komolyan kell venni a közösségi médiában tett fenyegetéseket?
A legteljesebb mértékben
1% ()
Én is mindig hőbörgök a Facebookon, de még soha nem bántottam senkit
1% ()
Ezt az embert eleve nem lehet komolyan venni
1% ()
A rendőrnek kellene utána nézni, lehet hogy nem jogszerűen járt el
1% ()
Santee még valamikor január végén, egy átbulizott éjszaka után harmadmagával tartott hazafelé barátnője autójával, amikor hajnali fél három körül megállította őket egy járőr. 
Mivel a lánynak nem volt érvényes a jogosítványa, a rendőr elvette a jármű kulcsait, és segített nekik hazajutni. 
Ez azonban nagyon nem tetszett a birkózónak, aki a helyszínen elkezdte pocskondiázni a rendőrt, majd amikor hazaért, a Facebookon folytatta. 
Kirohanását azzal zárta, 100 dollárt (22 000 Ft) fizet annak, aki megöli az érintett, a posztban név szerint megemlített rendőrtisztet. 
Hogy jelentkeztek-e a felhívásra, nem tudni, mindenesetre azt olvasta egy másik kapitányság nyomozója, és felhívta rá floridai kollégáinak figyelmét. 
Santee-t február 16-án letartóztatták, mivel tette Florida állam törvényei szerint akár 15 év börtönbüntetéssel sújtható. 
Santee Facebook-oldalát keresve csak egy vadonatúj, üres oldalt találunk, egyetlen fotóval; az eredeti oldal már nem elérhető. Édesapja saját oldalára felírt, tegnapelőtti bejegyzése szerint fia nyilvánvalóan csak tréfált, a rendőrség azonban úgy tűnik, indokoltan vette komolyan az ügyet: az apa oldalára valaki azt írta fel, ha Bruce börtönbe megy, akkor lázadunk!