Szombaton este egy közeli étterembe igyekezett a kaliforniai Riverdale-ben élő Saucedo család, hogy megünnepeljék legkisebb gyermekük, Isaac második születésnapját. Mivel úgy volt, hogy felvesznek még egy gyereket, két autóval mentek: elöl a 29 éves Esmeralda a lányokkal (a 11 éves Breannával és a hatéves Jadával) és a fiúkkal (a hároméves Nikkóval, és Isaac-kel, aki hétfőn lett volna két éves), mögöttük a gyerekek apja, akit a hírforrások nem neveznek meg. 
Amikor egy Stop táblával védett kereszteződéshez értek, alig három kilométerre otthonuktól, az alárendelt útról fékezés nélkül a kereszteződésbe hajtott, és az elöl haladó autóba csapódott egy másik buszlimuzin. Az ütközés hatására Saucedóék járműve kigyulladt. 
A hátul haladó apa megállt, és megpróbált segíteni családján, betörve az összeroncsolódott jármű ablakait, de tehetetlen volt; a sokkhatás alatt cselekvő férfit végül a helyszínre sereglő emberek húzták el a lángoló roncstól. 
A szabálytalan kisbusz sofőrjét, egy 41 éves nőt, súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség szerint elképzelhető, hogy a baleset idején gyógyszeres kezelés alatt állt, valamint bizonyosra vehető, hogy nem rendelkezett érvényes jogosítvánnyal. Állapota jelenleg kielégítő, várhatóan emberölés vádjával indítanak ellene eljárást.
A környéken élők szerint a kereszteződés, ahol két főút találkozik, de sem lámpa, sem fekvő rendőr nem lassítja le a forgalmat, életveszélyes, évente történnek ott halálos balesetek.

src=”https://cdn.abclocal.go.com/static/flash/embeddedPlayer/swf/otvEmLoader.swf?version=fw1000&station=kfsn&section=&mediaId=9435278&cdnRoot=http://cdn.abclocal.go.com&webRoot=http://abclocal.go.com&configPath=/util/&site=”>


A közelmúltban egy autópályán gyulladt ki két autó, miután egy, a forgalommal szemben száguldó terepjáró frontálisan karambolozott egy szabályosan közlekedő gépkocsival. A szörnyű balesetet egy autós videóra vette.