A 36 éves Min Lin csütörtökön délelőtt, a New Yorkot sújtó hóviharral dacolva férjével együtt felkerekedett, hogy elintézze a bevásárlást, mielőtt elmennének a szokásos terhességi vizsgálatra – Min Lin ugyanis egy héttel később szülte volna meg második gyermekét.
Már az ázsiai élelmiszerekre szakosodott nagyáruház parkolójában pakoltak be autójukba (a nyitókép jobb alsó sarkában látható, szürke buszlimuzinba), amikor a területet takarító Bobcat munkagép nekilendült, és nagy gázzal nekitolatott az asszonynak. 
A helyszínre érkező mentők megállapították, hogy a nőnek a súlyos sérülések következtében megállt a szíve. A magzat életét féltő orvosi személyzet a kórházba szállítást követően császármetszést hajtott végre a nőn, és bár az ő életét nem sikerült megmenteni, a 2890 grammal született kisfiú él, noha kritikus állapotban van. Mivel a gázolást követő szívmegállás miatt a magzat tizenhét percen át nem kapott levegőt, nem zárható ki az agykárosodás. 
A környéken lakók elmondták, hogy már többször is panaszt tettek a hókotrót üzemeltető férfi (egyes hírek szerint maga az áruház-tulajdonos) ellen, mert körültekintés nélkül, gyorsan és veszélyesen vezette járművét. “Amikor hallottam a csattanást, mondtam is a fiamnak, látod, én szóltam, előbb-utóbb el fog gázolni valakit.” – mondta egy felháborodott szomszéd. 
A rendőrség egyelőre balesetként kezeli az ügyet, a gépkezelő ellen nem indult eljárás. Az elhunyt nő férje sérülések nélkül úszta meg a tragikus balesetet.
Ezt már láttad? Nem csak halálos balesetek történhetnek parkolókban, bár alábbi sztorink főhőse alighanem inkább meghalt volna, mint hogy kiderüljön a titka…
Hassan Butt és a parkoló, ahol magára talált

Hassan Butt és a parkoló, ahol magára talált