Mintha az Aston Martin DB5 kelne életre: ívelt orr, nagy, kerek fényszórók, markáns hűtőmaszk és hosszan elnyújtózó vonalak vehetők ki azon a néhány fotón, amelyet David Brown vállalkozó, az áprilisban bemutatásra kerülő új brit sportkocsi alkotója közzétett első művéről. 

Bár valóban a 007-es legendás autója jut először eszünkbe a képekről, állítólag teljesen egyedi lesz annak formaterve – persze csak annyira, hogy kellőképpen magával tudja ragadni a brit autóipar elkötelezett híveit. 
Múltidéző formák, modern hajtáslánccal: ez a recept évek óta bejön a Morgan Motor Companynek. Míg azonban ők innen-onnan szalasztott motorokkal (az Aero 8 esetében például nyolchengeres BMW-blokkal) oldják meg autóik mozgatását, az egyelőre csak ‘Project Judi’ néven ismert újonc alapját a Jaguar túrakupéjának sportváltozata, az XKR adja. 
Ez a kompresszoros, 510 lóerős, nyolchengeres V-motorra éppúgy vonatkozik, mint a komplett futóműre. A hatfokozatú automata váltóval szerelt hajtáslánc 4,6 másodperces gyorsulást ígér, a végsebesség meghaladja a 250 km/órát. 
Az autót április 17-én, Monacóban leplezik le; addig még bizonyára adagolnak hasonló kóstolókat belőle.
Kívül veterán, belül fenevad 3