Alig néhány hét telt el azóta, hogy beszámoltunk a kiskorú tanítványait megrontó tanárnőről, és most egy újabb, hasonló eset került napvilágra. A nagy különbség, hogy míg az előző tanár egyedülálló volt, a harmincegy éves Lauren Harrington-Cooper, aki egy pennsylvaniai gimnáziumban tanított angol nyelvet és irodalmat, családos asszony: férjével közösen táncot oktatnak annak mozgásstúdiójában. 

Tavaly karácsony előtt robbant a bomba, amikor egy tizennyolc éves, végzős diák szülei pornográf nyelvezetű e-maileket találtak fiuk számítógépén – a levelezőpartner pedig nem volt más, mint az iskola egyik tanárja. 
A tanárnő férjével, illetve első letartóztatásakor

A tanárnő férjével, illetve első letartóztatásakor

A tanárnő férjével, illetve első letartóztatásakor


A szülők azonnal panaszt tettek az igazgatónál, a tanárnőt felfüggesztették, a nyomozás pedig kiderítette, hogy a nő az ügy kirobbanását megelőző héten több alkalommal is elvitte autókázni a fiút, és az egy-másfél órás kirándulások során ismételten közösültek. 
A tanárnő a fiú húgán keresztül lépett kapcsolatba a fiúval: megüzente a lánnyal, hogy “dögösnek találja”, és elküldte neki a telefonszámát. 
Mint később kiderült, nem ez volt az első eset, hogy Mrs. Harrington-Cooper szemet vetett iskolája diákjára: 2013 októberében hasonló módszerekkel csábított el egy 17 éves fiút – igaz, ott “csak” csókolózásra és orális szexre került sor. 
A tanárnőt, akit az első letartóztatása után 25 ezer dollár (5,5 millió Ft) óvadék ellenében szabadlábon engedtek, a második eset felderítése után ismételten letartóztatták; majd azonos összegű óvadék letétele után újfent elengedték. Jelenleg orvosi felügyelet alatt áll, mivel a botrányok kirobbanása után megpróbált kárt tenni magában.
Ha a nőt bűnösnek találják a vádakban, akár hét év börtönbüntetésre is ítélhetik.