Úgy tűnik, a fiatal tinibálvány, Justin Bieber két kanállal habzsolja az életet. Nemrég drogot találtak a házában egy házkutatás alkalmával, most pedig ittas vezetés miatt tartóztatták le Miami Beachen. De ha mindez nem lett volna elég, a fiatal énekes még egy illegális gyorsulási versenyen is részt vett, méghozzá bérelt autóval, egy sárga Lamborghinivel. Ez buktatta le, mert a közelben lévő rendőrök meghallották a versenyző autók zaját. – írja a Miami Herald.
A Miami Beach-i rendőrfőkapitány, Raymond Martinez, nyilatkozatában kifejtette, hogy Justin Bieber zavart állapotban szállt ki az autóból, miután leintették, és beismerte, hogy megivott pár sört, antidepresszánsokat vett be, és egész nap marihuánás cigarettát szívott. Letartóztatása során passzív magatartást tanúsított, zsebre tett kézzel állt, és nem hagyta magát megbilincselni, azonban nem is erőszakoskodott. 
Betépve vezetett Justin Bieber, elkapták! 3
Egyelőre még a kapitányság fogdájában van a nyughatatlan popsztár, de a későbbiekben át fogják szállítani a megyei börtönbe, amíg ki nem vizsgálják az esetet. 
Az egyik rajongó, aki éppen a helyszínen volt, felvételt is készített arról, ahogy a rendőrautók körbeveszik a sárga Lamborghini Gallardót, amiben Bieber, és egy hölgy utazott. 
A 19 éves, kanadai származású Bieber köztudottan rajong az autókért, garázsában többek között ott áll egy krómozott Fisker Karma, egy matt fekete Range Rover, egy Ferrari F430, egy Ferrari 458 Italia, egy egyedi Cadillac CTS-V Coupé, és egy leopárdmintás Audi R8, de látták már Porsche 911 (997), és Lamborghini Aventador volánja mögött is. 
Mit gondoltok, börtönben marad?
Csak reménykedünk benne
0% ()
Nem hiszem, drága ügyvédek elsimítják az ügyet
100% (1)
Ha nem is marad bent, de remélem közmunkára ítélik!
0% ()
Engem ezért tuti több évre bevarrnának, remélem ő is ott marad jó ideig
0% ()
Holnapra kint lesz, na jó, max egy hét
0% ()
Azt nem tudom, de ideje volt már picit elvenni a kedvét
0% ()