Addig rendben, hogy a Bentley kifejezetten sportosnak számít az ultraluxus autómárkák körében. A név azonban kötelez, és az ember elvárná, hogy egy bizonyos határon semmilyen körülmények között ne lépjen át egy magára valamit is adó márka.

Jó példa erre a Bentley Le Mans-i versenyautója, amelyet bár egy tonnányi dísztől és elektronikától szabadítottak meg, mívesen varrott bőr ajtóbehúzóval és versenyüléssel jelzi, hogy egy úriember minden körülmények között úriember marad.
Kivéve persze, ha japán tuningmesterek kaparintják körmeik közé.

Kivetkőzött magából a Bentley 2

A Wald International belföldi márkák, illetve Mercedesek átépítésével szerzett nevet magának, de mint az alábbi képek is mutatják, nem vetik meg a nemesebb vadakat sem.
Bejön a tuningolt Bentley?
Nagyon állat, elfogadnám!
69% (11)
Stílustörés, egy Bentley-vel nem szabad ilyen vulgárisan bánni.
19% (3)
Kicsit sovány ez a tuning, még lett volna mit reszelni.
12% (2)
Ez a Bentley Continental GT alapos beavatkozás nyomán lényegült át. A Black Bison Edition csomag vadonatúj első lökhárítót, oldalsó szoknyát, a hátsó kerekek mögé vágott légkivezető nyílást, valamint hátsó diffúzort és légterelőt tartalmaz.
A Wald Bentley Continental GT Black Bison Edition egy sor látványos keréktárcsával kiegészíthető; a képeken látható példány a DPE szédítő rajzolatú felnijeit kapta meg, de csak miután jó néhány centiméterrel csökkentették a szabad hasmagasságot.
Hiába a mindenre kiterjedő átalakítás, ha egy unalmas ezüstmetállal agyoncsapjuk az egészet: a Wald International munkatársai ezért rikító narancssárgára fényezték a kocsit, ami az éjfekete fóliázás és a külső tükörház arra rímelő, sötétített irányjelzője mellett tagadhatatlanul látványos kontrasztot ad – épp csak nem feltétlenül Bentley-hez illőt.
Kivetkőzött magából a Bentley 3