A Jeep gyökerei a második világháborúhoz nyúlnak vissza – miért is ne lehetne tehát a Wranglerből egy igazi, modern katonai járművet építeni? Partnerei segítségével erre vállalkozott a márkára szakosodott Starwood tuningműhely.
Elsőként az álcázás mestereihez, a Kryptekhez fordultak. A vadászöltözeteket gyártó cég különleges, háromdimenziós hatású rejtőmintája függőleges és vízszintes terepen, közelről és távolról is hatékonyan olvasztja bele a környezetbe az álcázott tárgyat, illetve személyt. 
A ‘nem látszani’ létfontosságú elv a hadászatban, de igazán csak akkor ér valamit, ha közben mi akadálytalanul láthatjuk az ellenséget. Ezért a Starwood a hadsereg beszállítójától, a U.S. Night Vision nevű specialistától vásárolt, 360 fokban látó hőkamerával szerelte fel az autót. 
A mágneses alaplapra erősített, leszerelhető kamera nem az egyetlen hadiipari tartozéka a kocsinak: a karosszéria több pontján is Gunner Fabrication típusú golyószóró-állványokat rögzítettek, amelyek már üresen is fenyegetővé teszik a kocsi megjelenését. 
Természetesen a katonáknak is kijár egy kis kikapcsolódás, ezért egy 8 colos Alpine fejegységet építettek be, a számolatlanul bevetett hangszórók 1800 watt zenei teljesítménnyel nyomják a zenét, pocsékba vágva a tökéletes álcafestést… 
A Starwood Motors minden téren a legjobbakkal dolgozott együtt, de mindenhez ők sem érthetnek: PR-vonalon például kifejezetten gyengék. Nyitóképünk az egyetlen illusztráció, amelyet hivatalosan nyilvánosságra hoztak. 
Hogy mégse legyen sivár a cikk, ide kattintva megismerheted a Nightstalker alapját adó Full Metal Jacket (FMJ) nevű modellt. Ez alaphangon 107 000 dollárba (23,5 millió Ft) kerül – vajon mennyit kérhetnek el a katonai felszerelésekkel telezsúfolt éjjeli modellért?