Az amerikai Massachusetts államban brutális eseményeket rögzített egy benzinkúti térfigyelő kamera. A 83 éves Ed Grace Toyota Avalon típusú autójával nekiütközött az egyik töltőállomásnak, és közben elsodorta a kút egyik munkatársát is, aki nagyjából 10 métert repült. 
A Toyotát vezető idős férfi elmondta, hogy a fék helyett véletlenül a gázt nyomta meg, mikor megpróbált beállni a kútra, és ezek után elgondolkozik, hogy valaha még volán mögé fog-e ülni. Szerencsére az elgázolt alkalmazott megúszta kisebb sérülésekkel, és Ed Grace sem sérült meg, inkább csak nagyon megrémült, mikor megbokrosodott alatta a Toyota. 
Az eset után így nyilatkozott a 83 éves bácsi: “Nem szándékosan okoztam bajt, nagyon sajnálom a történteket. Rendkívül felkavart a baleset, és szeretnék találkozni az áldozattal, hogy bocsánatot kérjek.” A rendőrség az ezüst színű Avalont lefoglalta, és vizsgálatot folytatnak az ügyben.
A benzinkút tulajdonosának durván 15 000 dollárjába (3,3 millió forint) fog kerülni a javítás, most várja a biztosítót, hogy felmérje a valós károkat.
Szerintetek ilyen idős korban nem veszélyes volán mögé ülni?
De, ahogy ezt a videó és jól példázza!
1% ()
Attól függ, hogy milyen állapotban vagyunk.
1% ()
Itthon én bevezetném, hogy 70 év felett fél évente kelljen alkalmassági vizsga.
1% ()
Ilyen korban inkább maradjon mindenki a járókeretnél.
1% ()
Mindenki olyan idősen vezet, amilyen idősen akar. Csak velem ne jöjjön szembe! :)
1% ()