Visszatekintés ralis szemmel 1

Tizenhetedik alkalommal jelenik meg az év magyar ralibajnokságának részletes, személyes hangvételű és nem utolsó sorban gyönyörűséges krónikája, a Rallye évkönyv.

Először 1997-ben adták ki szerkesztői a hazai ralisport ma már elmaradhatatlan, ikonikus irodalmát, a Rallye évkönyvet. Az idei szám több különlegességgel is kecsegtet – rögtön legelsőként, hogy negyedik éve változatlan áron kapható. Ráadásul ugyanazért a pénzért még többet kapnak az olvasók: nem csak 16 plusz oldalt a könyvben, de egy ajándék naptárat is a kiadványhoz. 

A könyv szokása szerint megszólaltatja a bajnokságban induló harminchat párost, akik személyes benyomásaikkal, visszaemlékezéseikkel színesítik a 2013-as szezonról alkotott képet. A szubjektív vélemények mellett a tények sem hiányoznak a könyvből: teljes és részletes beszámolót olvashatunk mind a hat futamról. 
Visszatekintés ralis szemmel 2
A rendszeres vásárlók már megszokhatták, hogy a Rallye évkönyv minden száma különleges, exkluzív riportokat, tudósításokat is közöl. A 2013-as kiadásban Ferjáncz Attila egykori szerelői mesélnek a ralis legendáról, beszámolót olvashatnak egy kocasofőr kalandjairól a rali-iskolában, amelyet természetesen vizsga: azaz egy éles versenyen történő részvétel követett, és megtudhatják, milyen az, amikor tizenéves kislányokat oktatnak az autóversenyzés fortélyaira. 
Az érdekfeszítő történeteket a legjobb magyar motorsport-fotósok csodálatos felvételei illusztrálják.
A Rallye évkönyv 2013 már kapható, exkluzív internetes ajánlatban 4990 Ft-ért megrendelhető a kiadónál.
Visszatekintés ralis szemmel 3