Férfi olvasóink most nyugodtan átkattinthatnak Forma-1-es rovatunkra, vagy újra megcsodálhatják a tegnap bemutatott Ford Mustangot, mert ez a cikk – és ez az autó – nem nekik szól. 

A Citroën DS3, amely Sebastien Loeb (a hölgyek kedvéért: kilencszeres rali világbajnok, volánfenomén, mellesleg egész helyes pasi) kapcsán eddig leginkább sportos oldaláról mutatkozott be, most átment pihe-puha-rózsaszínbe. Sárga csíkokkal. 
Hipercsajos autó a Citroëntől 2
A jellegzetes színvilág mellett az autó oldalfalára felfestett San Franciscó-i látkép, a fehér-rózsaszínre pingált alufelnik, a sárga tükörház, valamint a szerény családi vállalkozásból mára világméretű sláger-stúdióvá nőtt szépségipari márka betűtípusával felvitt feliratok teremtenek kapcsolatot a Benefit Cosmetics-el. Az 1976-ban, egy ikerpár alapított céget remek termékei mellett könnyed, pimasz hangvétele tette legendává: vicces termékneveikkel és kreatív csomagolásukkal görbe tükröt tartanak az egész kozmetikai ipar elé. 
A beltér, ha lehet, még extrémebb. Az üléseket a legfinomabb olasz bőrbe burkolták; a rózsaszín-sárga csíkozás nem csak itt, de a fejtámaszokon és a kalaptartón is visszaköszön. Rózsaszín a kormány, a középkonzol és a műszerfal; utóbbin Hello Gorgeous! (Szia gyönyörűm!) felirat gondoskodik a vidám reggelekről, kiegészítve a hátra bedobált, lányszoba-csipkés párnák motiváló feliratait.
Hipercsajos autó a Citroëntől 3
A padlószőnyegek süppedősek, kényeztetők, a könyöklőben egy komplett sminkkészletet helyeztek el, az utasülés előtt pedig megvilágított kozmetikai tükör virít hosszú nyélen – ez eléggé balesetveszélyes, viszont rettentő praktikus, ha menet közben kell megigazítani a sminket. 
Emellett olyan praktikus részletek gazdagítják a belteret, mint a B-oszlopból kinövő kézitáska-akasztó (szintén súlyosan balesetveszélyes, ha lehetünk ünneprontók) vagy az illatosító (ez egyébként minden Citroënhez kapható.)
A Citroën DS3 by Benefit alighanem egyedi darab marad – na de kinek is kellene olyasvalami, amit bárki megszerezhet magának?
Hipercsajos autó a Citroëntől 4
Ja, ha a férfiak kérdezik: a kocsit a 155 lovas, 1,6-os THP benzines turbómotor hajtja.