Jövőre jön a Suzuki kupé-limuzinja 2 A Suzuki még áprilisban, a Sanghaji Autószalonon mutatta be a VW CC stílusában megrajzolt, határozottan szemrevaló tanulmányát, a csapott tetejű Authetics szedánt. Már akkor bejelentették, most pedig megerősítették szándékukat, hogy a Chongqing Changan Suzuki Automobile Co., LTD helyben gyártsa és forgalmazza a Kizashi nyomdokaiba lépő modellt. 

Igazán nagy keletje van az alsó-középkategóriás szedánoknak a távol-keleti országokban, a Kínában jelen lévő német és francia márkák is kínálnak ilyet a helyi vásárlóknak. Főleg utóbbiak mintájára egyébként az sem kizárt, hogy az Authentics Oroszországon át Kelet-Európába is eljut. 
Az új szedánról továbbra sem állnak rendelkezésre műszaki adatok; az eddigiekből okulva alighanem az S-Cross motorjaival (118 LE, 1,6 literes benzin- és dízelmotor – bár utóbbira sem Oroszország, sem Kína nem tartana igényt) szerelnék. Sikerének kulcsa mégsem ez, hanem a megfelelő ár lehetne: az importból beszerzett Kizashi a maga 188 800 jüanos (6,9 millió Ft) árával túlságosan drága volt; az Authentics belföldi termékként jóval olcsóbb: 100-150 000 jüan (3,65-5,5 millió Ft) lehet.
Megvennéd, ha eljutna Európába?
Már az SX4 szedán is bejött, ez pláne tetszik
53% (19)
Nem elég praktikus a lépcsős far, egyébként rendben van
8% (3)
Félek a kínai gyártású autóktól
14% (5)
Eddig sem vettem Suzukit, és ez így marad ezután is
25% (9)