Mindig is nagy kedvencem volt a Wrangler, gyerekkoromban mikor valaki terepjáróról beszélt az esetek nagy többségében ez az autó vizionálódott az agyamban, és néha még ma is, de már inkább a Niva. Az 1987-től gyártott Jeep, ahogy maga a több, mint 70 éves múltra visszatekintő márka is, egy ideje olasz kézben van, de a köztudatból nagyon nehéz lesz kiverni, hogy bizony a Jeep Amerika egyik ikonja.
Az USA-ban is nagy népszerűségnek örvend a Wrangler, a dallasi Starwood Motors, akik többek között Jeepek átépítésével foglalkoznak, elkészítették a Full Metal Jacket Jeep Wrangler névre keresztelt pusztítót, amivel bátran fel lehet készül bármilyen apokalipszisre.
Rettegjetek zombik, itt a gyilkos Jeep! 1
Rettegjetek zombik, itt a gyilkos Jeep! 2

Rettegjetek zombik, itt a gyilkos Jeep!

Rettegjetek zombik, itt a gyilkos Jeep!

Rettegjetek zombik, itt a gyilkos Jeep! 7
Rettegjetek zombik, itt a gyilkos Jeep! 8
Rettegjetek zombik, itt a gyilkos Jeep! 9
Rettegjetek zombik, itt a gyilkos Jeep! 10
Fotó megosztása:
Rettegjetek zombik, itt a gyilkos Jeep! 11
Inkább csak külsőleg tették egyedivé a sártúrót, 2012-től 3,6 literes, V6-os Pentastar motorok kerültek a Wranglerbe, így ebbe az egyedi szörnyetegben is ilyen szív dobog, de felesleges is lett volna hozzányúlni, hiszen 286 lóereje bőven elég mindenre, és ezzel a teljesítménnyel aszfalton 8,4 másodperc alatt üti meg a 100 km/órát. 
Rettegjetek zombik, itt a gyilkos Jeep! 12
Kívül belül ellátták a Jeep-et golyóálló kevlár betétekkel, még az állítható felfüggesztés is ellenáll a golyózápornak, ha netán tűzharcba keverednénk, hiszen soha nem lehet tudni. Szegecsekkel vannak rögzítve a panelek az autó külsejére, ez igazi fenegyerekké változtatja a Wranglert. Kapott az orrára egy LED reflektort, és az utastérben prémium hangrendszert, a 22 colos kerekek pedig defektűrőek.
Rettegjetek zombik, itt a gyilkos Jeep! 13
Rettegjetek zombik, itt a gyilkos Jeep! 14
A projekt 100 munkaórát vett igénybe, és már lehet rendelni a modellt, aminek az ára 107 000 dollár (23,5 millió forint)
Hogy tetszik a páncélozott terepgép?
Nagyon állat, elfogadnám!
100% (1)
Tetszik, de leenné a fejemről a kását.
0% ()
Nem kéne. Inkább egy jó Niva!
0% ()