Az utóbbi pár évben úgy veszik a hollywoodi sztárok a környezetbarát autókat, mint a cukrot, mert valószínűleg azt hiszik, hogy jó benyomást keltenek a rajongókban, ha a lesifotósok Teslákban vagy Priusokban kapják le őket. Nincs ezzel gond, legalább amikor ilyen autóval közlekednek, kevésbé szennyezik a környezetet és egyúttal népszerűsítik az alternatív hajtásokat.
George Clooney – híres amerikai színész, a Vészhelyzet című sorozattal futott be -, az elsők között vásárolt magának Teslát, de sajnos nincsenek jó benyomásai a modellről, és ennek a minap hangot is adott. Az Esquire magazinnak nyilatkozta, hogy bármennyire is szimpatikus neki a márka, kénytelen volt eladni Tesla Roadsterét, mert szerinte nem túlságosan megbízható, sokszor cserbenhagyta, amikor szüksége lett volna az autóra. 
George Clooney beszólt a Teslának 1
George Clooney beszólt a Teslának 2

George Clooney beszólt a Teslának

George Clooney beszólt a Teslának

George Clooney beszólt a Teslának 5
George Clooney beszólt a Teslának 6
Fotó megosztása:
George Clooney beszólt a Teslának 7
Az interjúban arra panaszkodott (trágár kifejezéseket is használva), hogy számtalan alkalommal megállt alatta a járgány és kénytelen volt az út szélén vesztegelni. Azt azonban nem árulta el, hogy mik voltak a meghibásodás okai. Az is előfordulhatott, hogy talán nem töltötte fel megfelelően az autót, de ez nem derült ki.
A színész még tavaly vált meg autójától, egy árverés keretien belül, ahol 99 000 dollárt (21 millió forint) kapott a Roadsterért, és ezt az összeget jótékony célra ajánlotta fel. Mivel az övé volt az 5. modell, amit legyártottak, természetes, hogy voltak gyermekbetegségei, amit a sztár ezek szerint nehezen tolerált. 
George Clooney beszólt a Teslának 8
Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója bizony nem hagyta szó nélkül a nyilatkozatot, és eképpen válaszolt a Twitter-oldalán: ” George Clooney az iPhone 1-est is visszaküldte anno, mert nem működött tökéletesen.” Ezzel lehetséges, hogy arra szeretett volna utalni, hogy a legtöbb elektromos eszköz első verzióiban bizony előfordulnak problémák, amiket csak a későbbi modellekben tud javítani az adott gyártó. Persze ez nem vigasztalaja azokat akik megvették, esetünkben az első Tesla Roadstereket. 
A teljesen elektromos, 3-4 óra alatt feltölthető, 340 kilométer hatótávolságú Tesla Roadstert egyébként már mi is kipróbáltuk, ha kíváncsi vagy, milyen benyomást keltett, olvasd el cikkünket. 
Te vennél "zöld" autót azért, mert a sztárok azzal járnak?
Igen, vennék
50% (1)
Igen, de nem azért mert ők járnak vele
0% ()
Nem! Nem majmolok senkit
0% ()
Csak a V8!!!
50% (1)