A háborús veterán emlékműve 1
A háborús veterán emlékműve 2

A háborús veterán emlékműve

A háborús veterán emlékműve

A háborús veterán emlékműve 12
A háborús veterán emlékműve 13
A háborús veterán emlékműve 14
A háborús veterán emlékműve 15
A háborús veterán emlékműve 16
A háborús veterán emlékműve 17
A háborús veterán emlékműve 18
A háborús veterán emlékműve 19
A háborús veterán emlékműve 20
Fotó megosztása:
A háborús veterán emlékműve 21


Fiat 500, Mini, VW Beetle: a retrohullám kiváló megélhetési forrásnak bizonyult egy csomó autógyár számára. Most a Jeep is beáll a múltba visszakacsintó cégek közé. 

A helyzet persze nem annyira egyértelmű, mint az említett modellek esetében, mert a Wrangler Willys Edition, amely a második világháborús katonai terepjáró előtt tiszteleg, nem több néhány tartozékkal kiegészített modellvariánsnál – másfelől viszont a Jeep Wrangler eleve legendás felmenőjének mintájára készült. 
Szóval akkor mit is tud a kettő- és négyajtós kivitelben egyaránt megvásárolható Willys Wheeler Edition? Hát terepet mászni, anélkül, hogy közben bocsánatot kérne a kellemetlenségekért. 
A háborús veterán emlékműve 22
Masszív, túlméretezett hátsó hidat, részlegesen önzáró differenciálzárral, terepabroncsokat, kézzel kapcsolható összkerékhajtást felezővel, valamint egy vonószemet, hevedert és Jeep feliratú kesztyűt tartalmazó táskát. 
Mivel mindez kívülről nem látszik, így fényes fekete hűtőmaszk és lökhárítók, Willys feliratú matricák, no meg egyedi, 17 colos keréktárcsák is kerültek a csomagba. Háromféle tetővel (vászon vagy kemény), kétféle ajtóval (teljes vagy félkeretes) rendelhető az autó, és bár egy igazi katonai autóban elvárnánk a spártai felszereltséget, alaptartozék a műholdas rádió (mármint az észak-amerikai piacon), valamint egyes kiviteleken az abroncsnyomás-felügyeleti rendszer.
A háborús veterán emlékműve 23