Mozivászonra illő eset történt a múlt hétvégén Berlinben, ahol a Bentley legnagyobb európai bemutatóterméből loptak el öt darab autót. A hiányt azonnal észrevette a boltvezető, ahogy szombat reggel kinyitotta a termet, hiszen nem a sarki közértből csentek el pár darab nyalókát, amire maximum a hónap végi leltárnál derül fény. 
Az ellopott járművek között két új, és három használt Bentley volt, az egyik a vadonatúj Continental GT Speed, a másik pedig egy GTC. Az eltulajdonított 5 autó értéke megközelítőleg 1 millió euró, ami mintegy 300 millió forint. Ebből csak a GT Speed kabrió ára átszámítva 55 millió forint.
300 milliós autórablás 1
300 milliós autórablás 2

300 milliós autórablás

300 milliós autórablás

300 milliós autórablás 6
Bentley GTC
Continental GT Speed Convertible
Fotó megosztása:
Continental GT Speed Convertible

Continental GT Speed Convertible

Év elején mutatták be a  W12 erőforrással rendelkező Continental GT Speed Convertible-t, ami a 625 lóerőt és 1700-as percenkénti fordulat mellett 800 newtonmétert produkál, ez elég is volt, hogy megkapja a leggyorsabb kabróinak járó címet. A százra gyorsulást 4,4 másodperc alatt tudja le, végsebessége pedig 325 km/óra, a Breitling műszerekkel felszerelt autónak.
Az eseten dolgozó nyomozók nem sok információval szolgáltak, de ha filmeken edződött képzeletünket vesszük alapul, jó esély van rá, hogy az autók már elhagyták Németországot.