Az autó, egy imolasárga Audi TTS Coupé competition, benne a jubileumi négyhengeres, 272 lóerős turbómotorral, a német piacra kerül. Az autó egyike annak az 500 exkluzív TTS competition modellnek, amelyet az Audi kompakt sportautójának termelési jubileuma alkalmából gyárt.

A kizárólag imolasárga és nimbuszszürke fényezéssel kapható modell egyedi ismertetőjegye a matt alumíniumhatású tartókra rögzített hátsó szárny. A Roadster vászonteteje fekete vagy szürke színben rendelhető.

Jelenleg 235 különböző motorvariáns készül a gyártósorokon, a négyhengerestől a tizenkét hengeresig, 86-570 lóerő közötti teljesítménnyel. Naponta több mint 8100 motor készül a győri gyárban.

Az Audi TT-t 1998 óta szerelik össze az Audi magyarországi gyárában, 1999-ben kezdődött a TT Roadster gyártása. Az elmúlt években a magyar telephelyen készült az Audi A3 kabrió és az RS3 Sportback is. Az Audi Hungaria néhány hónappal ezelőtt nyitotta meg a teljes gyártási folyamatot lefedő új járműgyárát, és kezdte meg az Audi A3 Limousine sorozatgyártását. A jövőben évi 125 ezer autó hagyja majd el Győrben a gyártósort.