Hiába a mindenszentek, halottak napja vagy éppen halloween, a világ múlt héten sem kímélte a méregdrága sportautókat, bizony törtek az idomok, repedt a szélvédő és hajlott az acél. Összeszedtem pár igen fájdalmas esetet, amikben szerencsére komolyabb személyi sérülés nem történt, maximum lelki eredetű fájdalmak kínozhatják a tulajdonosokat.
Lamborghini Aventador
Ára: 100 millió forint
A múlt hét legdrágább balesetei 1
A múlt hét legdrágább balesetei 2

A múlt hét legdrágább balesetei

A múlt hét legdrágább balesetei

A múlt hét legdrágább balesetei 14
A múlt hét legdrágább balesetei 15
A múlt hét legdrágább balesetei 16
A múlt hét legdrágább balesetei 17
A múlt hét legdrágább balesetei 18
A múlt hét legdrágább balesetei 19
A múlt hét legdrágább balesetei 20
A múlt hét legdrágább balesetei 21
A múlt hét legdrágább balesetei 22
A múlt hét legdrágább balesetei 23
A múlt hét legdrágább balesetei 24
Fotó megosztása:
A múlt hét legdrágább balesetei 25
Az Egyesült Királyságban történt a csúnya baleset, amelyben a sárga Aventador talajmunkákat végzett. A tulaj elmondása szerint az erős esőzés következtében felúszott az autó a vízen és onnantól már nem tudott mit tenni. A kár súlyosabb, mint amilyennek tűnik, ugyanis az autó belsejébe, és a motortérbe is került egy kevés a sárból, vízből és fűből álló mocsárból. 
Ferrari 458 Italia 
Ára: 65-70 millió forint

A múlt hét legdrágább balesetei 26
A múlt hét legdrágább balesetei 27
A sofőr elvesztette az irányítást az autó felett és a szalagkorlátnak csapódott. A tűzpiros paripa Amerikában, Washington DC egyik elkerülő útszakaszán csókolózott a korláttal. 
Porsche Panamera
Ára: 25-30 millió forint

A múlt hét legdrágább balesetei 28
A múlt hét legdrágább balesetei 29
Villamosok között próbált meg átcsusszanni a panamerás Bukarest belvárosában, de sajnos pórul járt. Próbálta elkerülni az ütközést, még a járdára is felhajtott, de nem sikerült a manőver, beszorult a szerelvény és egy oszlop közé. 
Ferrari FF
Ára: 65 millió forint

A múlt hét legdrágább balesetei 30
A múlt hét legdrágább balesetei 31
A hétvégén már külön is beszámoltunk erről a balesetről, de mindenképp helye van a listán. Az amerikai FF-tulajdonos autóját  szabálytalanul parkolta le Manhattan egyik sugárútján. Ezután érkezett az áruszállító, és szépen rátolta a felépítményt a Ferrari orrára. Ha csak a képeket nézed, akkor szinte hallani lehet a motorház reccsenését. Az eset még múlt hét elején történt New Yorkban.
Lamborghini Gallardo LP550 Tricolore
Ára: 42 millió forint
A múlt hét legdrágább balesetei 32
Az eset nem bonyolult: nem arra tervezték az ilyen autókat, hogy esőben veressük ész nélkül. Kínában sikerült felszaladni az útszéli dombra az olasz sportkocsival. 
Nissan 350Z 2003
Ára: 3-4 millió forint
A múlt hét legdrágább balesetei 33
A múlt hét legdrágább balesetei 34
Szépen megfejelték a szélvédőt az 2003-as 350Z-ben utazók, ami csak a szerencsének köszönhetően nem zuhant le a felüljáróról Stockholmban.
BMW Z4
Ára: 5 millió forint
A múlt hét legdrágább balesetei 35
A túlzott sebességimádat okozta a német sportautó vesztét Kassán, amikor a vezető elvesztette az irányítást a BMW felett.