A Google forradalmi újdonsága, az okosított szemüveg, 2014-ben fog megérkezni a boltokba és erre már felkészülnek egyes autógyártók is, hogy amit elérhető lesz az emberek számára a Google Glass, azonnal le tudják rá tölteni a vevők az autójukhoz használható programokat. 
A Mercedes is okosszemüveget akar 1
A Mercedes is okosszemüveget akar 2

A Mercedes is okosszemüveget akar

A Mercedes is okosszemüveget akar

A Mercedes is okosszemüveget akar 10
A Mercedes is okosszemüveget akar 11
A Mercedes is okosszemüveget akar 12
A Mercedes is okosszemüveget akar 13
A Mercedes is okosszemüveget akar 14
A Mercedes is okosszemüveget akar 15
A Mercedes is okosszemüveget akar 16
Fotó megosztása:
A Mercedes is okosszemüveget akar 17
A Mercedes-Benz lépett az elsők között, és máris készen áll egy navigációs applikációjuk, ami nagyban megkönnyíti majd a sofőrök dolgát. Nem kellesz az autón beprogramozni az úti célt, hanem a szemüvegen előre beállított navigációs útvonalat a jármű azonnal átveszi, amint beülünk a vezetőülésbe. Aztán mikor kiszállunk, ismét a szemüvegen keresztül folytathatjuk utunkat.
A Mercedes is okosszemüveget akar 18
Mivel a szemüveg főleg hangutasításokkal lehet használni, így nem tereli el a figyelmünket az autó navigációjának nyomkodása, ha esetleg új címet szeretnénk megadni menet közben, vagy változtatni szeretnénk valamin. 
Johann Jungwirth, a Mercedes észak-amerikai képviseletének vezetője elmondta, hogy nem ez az egyetlen alkalmazás, amit a Google céggel közösen fejlesztenek, számos olyan programot lehet majd letölteni, ami arra lesz hivatott, hogy még jobban kiteljesítse a Mercedesek vezetési élményét, de ennél többet nem elárult el. 
A Mercedes is okosszemüveget akar 19
Az okosszemüveg ára 300-350 ezer forint körül fog mozogni, idén karácsonyra tervezik a premiert, vajon lesz napokig tartó sorban állás a boltok előtt, hogy elsőként kaparintsuk meg a sci-fik kínálta jövőt?