Láttuk már őket városban és mezőn, húsvétkor és a riói karneválon, felmentek az űrbe és le a föld mélyébe, most pedig a dühös madarak, akik ellopott tojásaikért kívánnak bosszút állni a gonosz, zöld malacokon, egy downhill autóverseny során szeretnének elégtételt venni.

Kocsiba pattannak a dühös madarak 1
Kocsiba pattannak a dühös madarak 2

Kocsiba pattannak a dühös madarak

Kocsiba pattannak a dühös madarak

Kocsiba pattannak a dühös madarak 6
Kocsiba pattannak a dühös madarak 7
Kocsiba pattannak a dühös madarak 8
Fotó megosztása:
Kocsiba pattannak a dühös madarak 9


Az Angry Birds minden idők legsikeresebb mobiljáték-sorozata, 2009-es bevezetése óta kétmilliárdan töltötték le különböző platformokra. A mostani, két hónap múlva esedékes bevezetés nem az első alkalom, hogy járműveket láthatunk a képernyőn: az eredeti játék legújabb oldalhajtásában, ahol a malacokkal van a játékos, járgányokat kell építeni, hogy elérjük a célunkat.
A mostani játékban ismét a jó oldalon állunk (már ha a madarak jónak nevezhetők), a rajtnál a jól ismert csúzli lövi ki járművünket, amely aztán ezernyi akadályon és kalandon át robog a völgy felé. 
A december 11-én debütáló játékban lesznek különleges képességek, választhatunk gyorsabb, erősebb, fordulékonyabb autókat, és ami a garantált, újra dühönghetünk a gyerekujjaktól összemaszatolt érintőképernyők miatt.