A “Camelot” Mozgássérült Fiatalok Győri Egyesülete az Arrabona Rally Clubbal közösen 2013. október 12-én 9 órától, immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a mozgáskorlátozottak számára kiírt “Camelot” kupát. A verseny célja, hogy a személygépjárművet vezető mozgáskorlátozottak kipróbálhassák magukat, tapasztalatokat szerezzenek, gyakoroljanak. 

“Egyesületünket 2002-ben, győri mozgássérült fiatalok hozták létre, abból a célból, hogy a baleset vagy betegség folytán mozgássérültté vált emberek életében bekövetkezett radikális és maradandó változások feldolgozását lehetőség szerint megkönnyítsük, a mozgássérült személy társadalmi integrációját elősegítsük, számukra szabadidős és sportprogramokat szervezzünk, segítsük tanulási, munkavállalási törekvéseiket” – mondta el Péter Pál Péter elnök. Az egyesület névválasztása során arra törekedtek, hogy arról ne az jusson rögtön az emberek eszébe, hogy tagjaik hátrányos helyzetűek. 
A verseny pontosan ezt a függetlenséget, önállóságot hivatott erősíteni az indulókban. 
A futamon vezetőből és navigátorból álló kétfős csapatok vehetnek részt. A közúton, a KRESZ szabályait betartva zajló verseny távja mintegy 60 km, az etapokat előre megszabott szintidő alatt kell megtenni, két szakasz között vezetéstechnikai, ügyességi feladatok várnak az indulókra. 
A versenyzők járművük átalakítottságának foka (kézigáz, automata sebességváltó, stb.) szerint három géposztályban indulnak, idén először pedig egy negyedik kategóriát is létrehoztak, amelyben fogyaték nélkül élő amatőrök indulhatnak. 
A verseny rajtja Écsen, a Rába-ring parkolójában lesz október 12-én, szombaton reggel 9 órakor, a befutó ugyanitt, délután 2 és 4 óra között; ekkor a járműveket is megtekinthetik, a versenyzőkkel is találkozhatnak az érdeklődők. 
A verseny szervezésében Győr városa, illetve a 2003-ban alapított, eddig több mint száz versenyt lebonyolított Arrabona Rally Club segítette a Camelot lovagjait.