Idén január 31-ével fogta a cókmókját, és szervizhálózatát hátrahagyva kivonult Európából a Daihatsu. Most tehát reménykedni is hiábavaló volna, hogy a múlt csütörtökön megnyitott Indonéziai Autókiállításon felvonultatott tanulmányok közül akár egy is eljut hozzánk.

Mégis rájuk pillantunk, egyrészt, mert a japán kiskocsi jó kiskocsi, még ha Indonézában gyártják is, másrészt pedig, mert ahogy a márka szlogenje mondja, Daihatsu Sahabatku*.
Daihatsu Ayla család - a sorozatgyártású, megfizethető Ayla modell továbbgondolása. Hárman vannak, név szerint a sportos Ayla GT, a fényűző Ayla Luxury és az Ayla X-Track majdnem-terepjáró (képünkön)

Daihatsu Ayla család – a sorozatgyártású, megfizethető Ayla modell továbbgondolása. Hárman vannak, név szerint a sportos Ayla GT, a fényűző Ayla Luxury és az Ayla X-Track majdnem-terepjáró (képünkön)

Daihatsu CUV - sportos szabadidő-tanulmány vízszintesen osztott hátsó ajtóval és átvariálható hátsó ülésekkel

Daihatsu CUV – sportos szabadidő-tanulmány vízszintesen osztott hátsó ajtóval és átvariálható hátsó ülésekkel

Daihatsu D-R Estate - tavaly még roadsterként láthattuk, most tetőt kapott. Minőségi beltér, kreatív formavilág, 660 köbcentis motor

Daihatsu D-R Estate – tavaly még roadsterként láthattuk, most tetőt kapott. Minőségi beltér, kreatív formavilág, 660 köbcentis motor

Daihatsu UFC2 - a tavaly kiállított UFC tanulmány evolúciója. Praktikus jószág mindennapi használatra, hét utas számára

Daihatsu UFC2 – a tavaly kiállított UFC tanulmány evolúciója. Praktikus jószág mindennapi használatra, hét utas számára

Daihatsu NC-Y - az Aylánál is kisebb autó praktikus, mindennapi, ötletes megoldásokkal

Daihatsu NC-Y – az Aylánál is kisebb autó praktikus, mindennapi, ötletes megoldásokkal

A Daihatsu a legjobb barátod