Elsőként a gyártás helyszínén, Indonéziában kezdi forgalmazni új, városi egyterűjét a Datsun, a Nissan fejlődő piacokra szánt, fapados almárkája. 

Miután két hónapja hivatalosan is leleplezték a Nissan Micra alapjaira épülő, 3,8 méteres, ötszemélyes GO-t (a név a Nissan jogelődjének, a Datsunnak az első típusa, a Dat-Go előtt tiszteleg). A GO+ pedig nevéhez híven plusz húsz centit és plusz két (szükség)ülést kínál. 
Tágas, olcsó autó a családnak 1
Minden más paraméterében megegyezik az ötszemélyes alapmodellel (1635 mm széles, 1485 mm magas, tengelytávja 2450 mm), beleértve az 1,2 literes motort és az ötfokozatú kézi sebességváltót. Alapfelszerelésnek ígérik az okostelefon csatlakoztatására szolgáló Datsun mobil dokkolóállomást – ez pedig feltételezi, hogy rádió is kerül az autóba. 
A Nissan reményei szerint 2016-tól a konszern eladásainak felét a Datsun teszi ki Indonéziában. Közvetlen vetélytársa minden estre nem lesz: sem három üléssoros négyméteres autó, sem 100 millió indonéz rúpiába (2 millió Ft) kerülő autó nem igazán létezik a helyi piacon. 
Tágas, olcsó autó a családnak 3
Vagy, ha már itt tartunk, sehol a világon.