Ohio állam fővárosában, Columbusban történt a bizarr és veszélyes baleset. Maureen Koeppen és férje augusztus első hetében az asszony kabriójában utazott, amikor egy piros lámpánál melléjük ért egy mentőautó. Egyszer csak minden előzmény nélkül “rengeteg forró folyadék” kezdett ömleni a mentő oldalából, egyenesen be a nyitott autó vezetőjére. 


A folyadék a nő tarkóját érte, és amikor Maureen megfordult, hogy megnézze, mi történik, az arcába és a szájába is fröccsent az anyagból. Mielőtt reagálhattak volna, a lámpa zöldre váltott, és a mentőautó elhajtott. Amikor az asszony félreállt, hogy letakarítsa magát, észrevette, hogy égésnyomok borítják arcát, nyakát, arcát, száját és állát. 
A nő, aki egy gyógyszertár társtulajdonosa, csak napokkal később fordult orvoshoz, aki azonnal kórházba utalta őt be. A mai napig kórházi kezelés alatt áll, állapota a hírek szerint életveszélyes. 
Maureen Koeppen, aki az eset előtt tökéletes egészségnek örvendett, pert indított a Columbus városi mentőszolgálat ellen. Egyelőre azonban még azt sem tudni, kik okozták a tragikus esetet, illetve milyen anyag ömlött a szerencsétlen asszonyra.